23 Mayıs 2011 Pazartesi

Şampiyonluğun formülü nedir?





Fenerbahçe'nin elde ettiği 18'inci şampiyonluğun mimarları kimler? Sarı lacivertliler 2010-2011 sezonu sonunda nasıl mutlu sona ulaştı? Başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman ile takım kaptanı Alex ve diğerlerinin doyasıya kutladığı şampiyonluğun formülü nedir?


Ntvspor atmış bu başlığı ve altındaki paragrafı. Açıkcası bana çok samimiyetsiz geliyor artık Ntvspor. Artık gerçekten ne izleyesim var, ne web sitelerine giresim. Bıktırdılar arkadaş. Taraflı, yanlı olunurda bu kadar bariz yapılmaz bu.
Tamam Fenerbahçe ikinci yarıda 17 de 16 yapmıştır, 51 puanın 49 unu toplamıştır. Helal olsun büyük başarı. Görünüşe bakıldığında gerçekten etkileyici bir olay.
Ama benim anlamadığım, neden koskoca Türk medyasında Fenerbahçe'nin bu 16 maçı nasıl kazandığı yazılmıyor. Bu 16 maçın en az 5-6 tanesi bana göre şüphelidir. İncelenmesi gereklidir.
Neden bütün o koskocaman mükemmel Türk medyası , Alex'in attığı 28 golü konuşuyor? Neden hiç biri dünkü maçta Aleks Taşçıoğlu'nun bakarken görmediği ofsayt pozisyonunu, Korcan'ı konuşmuyor. Yada konuşturulamıyor mu?Neden kimse 3-1'den 5-3 e birden bir penaltıyla dönen Bucaspor maçından bahsetmiyor? Ya da kimsenin aklına gelmiyor mu başkanı hasta Fenerbahçe'li olan Ankaragücü'nün, bir maç içinde 3 tane penaltı, bir de kırmızı kart yapması?
Peki ya neden ilk yarı bittikten sonra, Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'ın ''Bize penaltı çalınmıyor'' isyanından sonra Fenerbahçe'ye neredeyse ortalama her maç bir penaltı çalındığı herkes tarafından göz ardı ediliyor?
4 dakika uzatılan maçta 90+6 da atılan golle maç kazanılması vb. saçma şeyler de var tabi.Ama artık bunlar basit geliyor gözümüze. Çünkü herkes alıştı bu oyuna benzeyen pislik içeren şeylere. Herkes farkında neyin ne olduğunun, Aziz Yıldırım'ın ne yaptığının, neler yapabildiğinin.
Bir takımı ilk yarı 9 puan getirip , şampiyon yapabilmek büyük iş. Şampiyonluğun formülü budur bence. Helal olsun hepsine...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder