24 Nisan 2011 Pazar

Biz bu lig için çok şerefliyiz;


Artık yeter be arkadaş. Bu kadar da olmaz ki. Göstere göstere,bağıra bağıra yapılmaz bu iş. Bu kadar aciz,bu kadar şerefsiz(!) olunmaz,olunmamalı. Ki söz konusu Fenerbahçe'yse,Türkiye'nin en büyük iki kulübünden biriyse,bu iş buraya getirilmez .
Sen ki bütün sezon zorlandığın zorlanacağın maçları bir şekilde(!) ,ha öyle ha böyle derken kazanmışsın. Evinde 14 maçtır yenilmeyen Bülent Uygun'un şerefli(!) Eskişehir'ine 3 atmışsın. Bülent Uygun denen terbiyeli ibne,takımın en iyi oyuncusu Pele'yi Fenerbahçe maçında yanında oturtmuş,şuan adını tam hatırlayamadığım bir oyuncuyu daha bilmemne sebebinden dolayı oyuna almamıştı. Bunlara rağmen Es-Es maçın ilk golünü atmıştı ama Bülent Hoca'nın yüzünde buruk bi ifade vardı ki,uzun sürmedi Fenerbahçe maçı döndürdü.

Sonra gitmişsin Antep maçına.Senin o savaşçı dediğin stoperin Lugano yerdeki adamın anasını bellemiş,ağzına etmiş,hakem gözünün önündeki pozisyona sarı kart vermiş sen hala hakeme laf edersin.
Dördüncü hakem maç sonunda tabelayı kaldırmış ama,tabelaya bakan mı var? Gol gelince maç biter,Fener kazanır insanlar evine gider..Bu mantık oluşmuş artık Türkiye'de.

Şimdi gelmişsin Buca maçına,adamlar 3-1 öne geçmiş, ki 3-1 e kadar Emre'nin şahane golü dahil Fenerbahçe'nin ciddi bir ne pozisyonu ,ne pozisyon girişimi var.Ardından bir pozisyon,'çat' penaltı. Neden? Topu süren Gökhan'ın yanında koşan Ediz ,koşarken elini kıçına sokamadığı için ,omzuna çarpan top penaltıya dönüştü. Alex affedermi? Etmez tabi adam Türkiye'de öğrendi penaltı atmayı.
Daha sonra Buca içinde aslında denecek fazla bir şey kalmıyor ama sende o maçı verme be abi.

Neyse ne,biz bu lig için çok,ama çok şerefliyiz..
Ha eğer kazanmak için şerefsiz olunacaksa,bırakın onlar olsun,ben Galatasaray'lıyım ,kazanmasamda olur..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder