12 Aralık 2010 Pazar

Mutlumusunuz?


Çok mu iyi yaptınız sezon başında transferden kar ederek?Ya da disiplinsiz(!) dediğiniz Keita'yı yollayarak aldığınız paralar bir işinizemi yaradı?

Yahut Rijkaard'damıymış sorun? Herşey çözüldümü Frank gidince? Bütün transfer sezonu bir tasarruftur,bir kardır gidiyodu,en sonunda giden Elano oldu... Canım takımın içine sıçtınız..

Son maç,Ali Sami Yen'in son maçı... Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlıup olduk,sesler yükseldi yönetim istifa diye! Hiç mi utanmadınız?

Şu sahadaki takım sizin eseriniz.. Ne kadar gurur duysanız azdır.. Şu taraftara,şu insanlara,doğmamış çocuğunun rızkıyla Galatasaray maçı izleyenlere şunu yaptınızya,valla helal olsun hepinize.. Ama siz hala devam edin İstifa etmemeye,nerde sizde o onur,o erdem..

Koca Galatasaray'ı şu hale düşürdüğünüze utanmıyorsunuzda,hala çıkmış taraftarın karşısına,Elano'yu satıp şu kadar kar ettik diyorsunuz..

Ne diyelim,hepiniz çok iyi yöneticilersiniz,sorun aslında bizde...
Rahat uyuyorsunuzdur geceleri ama değilmi? Hani şu bize aylardır yaşatmadığınız duyguyu,Ali Sami Yen'in ,Alpaslan'ın,Metin'in kemikleri sızlarken rahat rahat uyuyorsunuzdur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder