30 Ocak 2011 Pazar

Kurtulduk!


Bursaspor maçı için söylenecek şeyler önceki maçlardakinin aynısı. Galatasaray aynı çünkü,her maç aynı oyun,aynı skor,aynı takım. Yorumlarda öyle oluyor aslında. Copy paste yap Galatasaray'ın her maçından sonra rakibi değiştir herşey aynı . Ama bu hafta kaybedilen 3 puanın yanısıra kazanılan çok büyük bir şey var; Ayhan'ın kırmızı kartı. Gaziantepspor maçında Ayhan'ın oynamayacak olması bana ksorarsanız müthiş bir avantaj sağlayacaktır bize.
Kısacası 'Kurtulduk'.

İşin dalga boyutunu bir yana bırakacak olursak ,Galatasaray'ın durumu,gidişatı kötü,sezon sonunda ne olacak,kimler değişecek yahut Galatasaray'mı değişecek bilinmez. Ancak kesin olan bir şey var ki,Adnan Polat'ın geleceği bu takımda çok uzun değil.
Yapılanlar,yapılacaklar bu takıma hiç bir şey vermedi,vermesi de zor . Göz boyamak için yapılan forma antlaşmaları,stad projesi cart curt bu tarz şeyler ne Adnan Polat'ı ne de yönetimini kurtarmayacaktır. Sezon sonunda Hagi'yi de göndereceklerini düşünürsek,yeni bir takım kurulacaktır,bu oluşum içinde şimdi alınan oyuncularında yeri olacağını hiç zannetmiyorum. Ve işin kötü tarafıda bu takımı yeniden yapılandırmak,taşları yerine oturtmak oldukça zaman alacak gibi görünüyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder