22 Kasım 2010 Pazartesi

Ihh ıhh Gayseri!

Evet takım kötü durumda,puan tablosunda hiç alışık olmadığımız bir yerdeyiz,haftalardır gol atamıyoruz ama Kayseri'de bu takımdan eser yoktu bana kalırsa. 'Takım' kazanmak için herşeyi yaptı.. Düşünün,Kewell bile 90 dakika sahada kaldı,ki bu da alışkın olmadığımız durumlardan birisi. Ben dün akşam oynanan maçta takımın iyi futbol oynadığını,maçta genel olarak üstünlük kurduğunu düşünüyorum nitekim öylede oldu. Maçı rahatlıkla kazanabilirdik. Fakat Kayserispor'unda ciddi atakları vardı ve onlarında maçı kazanma olasılıkları en az bizimki kadar vardı.

Ancak değinmem gereken küçük,ama önemli bir unsur daha vardı dün saha içerisinde;Barış Şimşek.
Bu adam dün Galatasaray'ı rahatlıkla kazanabileceği bir maçtan etti -2 puan yazdırdı hanesine...
Aşağıda pozisyonların resimlerinide koyacağım fakat şimdi söylemek istediklerimde var. Barış Şimşek'i daha önce seyretmedim,fakat yanlış hatırlamıyorsam Konyaspor'un bir maçındada gereksiz ve olmayan bir penaltı yaratarak maçı tamamlamıştı..
Şimdi diyeceksiniz,'Ulan dangalak,Galatasaray çok mu iyi oynadıda kazanabileceği maç diyorsun.' Galatasaray çok iyi oynamadı ama bir gerçek var ki Kayseriden iyi oynadı ve bana kalırsa kazanmayıda hak etti. Sağolsun Barış Şimşek ,düşene bir de tekme vurayım dedi yazdı -2 puanı... İşte o dakikalar...

2 yorum:

  1. Sanırım bundan sonra önemli olan şey takımın mücadelesi ve gelecek adına iyi futbol. Zaten bu dakikadan sonra da asıl hedefimiz gibi duruyor gelecek planlaması. Yeni stattı, devre arasındaki çalışmalardı, bi ihtimal inanılmaz bir seri yakalanabilir tabi ama; zor, baya zor. İhtimalden öteye geçer mi, şu sıralar belli değil.

    Beklerim; :)

    http://jaimelesport.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Umarım zoru başarırız,fakat banada fazlasıyla olanaksız geliyor..
    Mutlaka uğrarım,ziyaretinin devamınıda dilerim:)
    Herhangi bir önerin olursa çok sevinirim...

    YanıtlaSil