7 Şubat 2011 Pazartesi

Niang İstanbulspor'da


Fenerbahçe'nin bu sezon başında Marsilya'dan transfer ettiği Mamadou Niang, sarı -Lacivertli formayı giydiği günden bu yana gösterdiği performansla beklentilere karşılık verdi.

Senegalli futbolcu bu sezon Süper Lig'de attığı 11 gol ile de kalitesini ortaya koydu. 32 yaşındaki Senegalli futbolcunun 2 erkek kardeşinden biri olan 22 yaşındaki Moussa Niang ise ilginç bir öykünün kahramanı oldu.

Geçtiğimiz haftalarda ağabeyini ziyaret etmek için İstanbul'a gelen Moussa Niang ve kuzeni Adama Diaco Niang kendilerini Süper Amatör Küme'de Plaf-Off mücadelesi veren İstanbulspor'un antrenmanın da buldular. İstanbulspor'un Asbaşkanı Ahmet Ürkmezgil, yakın dostu olan Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman ile yaptığı bir görüşme sırasında Nİang'ın futbolcu olan kardeşi ve kuzeninin İstanbul'da olduğu öğrendi. Ürkmezgil bu gelişme üzerine iki oyuncuyu İstanbulspor ile antrenmanlara çıkarmayı teklif etti. Kocaman bu teklifi Niang'a iletince O'da bu durumdan memnun olacağını ve kardeşi ile kuzeninin İstanbulspor'da antrenmanlara çıkabileceğini belirtti. İki gündür İstanbul'da antrenmanlara çıkan 22 yaşındaki Niang'lar takım arkadaşlarının ve teknik kadronun beğenisini topladılar. Statü gereği sadeci bir yabancı futbolcu oynatabilecek olan İstanbulspor hakkını kardeş Moussa Niang'tan yana kullanmaya hazırlanıyor. Lisansının yetişmesi halinde İstanbulspor'un hafta sonu oynayacağı maçta forma giyebilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder