10 Haziran 2011 Cuma

Beat the Heat!

Seri 3-2 oldu. Mavs, evinde Miami'yi 112-103 yendi. Şimdi seri Miami'ye gidecek. Mavs için bir maç yeter. Dirk'in şampiyonluğa ulaşması için sadece 1 galibiyet. Yapabilirler mi? Duygusal düşünsemde, gerçekçi olsamda yapabilir Dallas bunu. 5 sene öncenin intikamı, bu seneye kısmetmiş diyebilir Dirk Nowitzki. Bu sezon iki takımda o yıla oranla çok daha farklı ve güçlü. Ama şöylede bir şey varki, 5 maçta Dallas'ın Miami'ye üstünlük sağlamasının en önemli sebebi;Tecrübe. Jason Kidd olsun, Dirk Nowitzki, Jason Terry ,Chandler, Marion gibi isimler bu şampiyonluğu fazlasıyla istiyor. İstiyor ve kazanmak içinde herşeyi yapıyorlar.
Son maç %68 le üç sayı attı Mavericks. Şut seçiyorlar, seçtiklerinide atıyorlar. Attıklarınıda sokuyorlar büyük bir yüzdeyle. Ve belkide Dallas 'ın buraya gelmesindeki kilit nokta, maç sonlarıydı. Thunder'ı maç sonlarını mükemmel oynarak devirdiler. Tecrübe farkı bariz şekilde ortaya çıktı.
Her ne kadar Miami 'yıldız kadro' kimliğine sahip olsada, basketbolda yetenekten çok, tecrübeninde çok fazla etken olduğunu gösterdi herkese.
Şu saatten sonra seri dönmezmi? Dönebilir. Ama avantaj bilindiği gibi Dallas'ta.
Gönlüm Dallas'ta..
Hadi sağlıcakla kalın. Yazı kötü olmuş olabilir, ne yazdığımı bilmiyorum şuan, ölmek üzereyim çünkü.
Bayağı bi hastayım. Hadi geçmiş olsun bana...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder