4 Haziran 2011 Cumartesi

Transfer Nöbeti #3


Yine ortalık karışık.
Drogba sesleri artmakla birlikte, bir de şimdi yanında Djibril Cisse'nin ismi çıktı ortaya. Drogba için neredeyse herşeyi yapan Galatasaray, bir türlü Roman Abramovic'i ikna edemiyor. Önümüzdeki günlerde Chelsea'nin patronu Abramovic'le bir kez daha görüşülecek, eğer olumlu sonuç çıkmazsa Cisse Galatasaray'lı olacak.
Cisse için hem Panathinaikos, hem oyuncuyla her konuda anlaşma sağlayan Galatasaray, önceliği Drogba'ya bıraktığı için Cisse'yi şuan bekletiyor.
Yalnız şöyle bir ihtimal de var, Hem Cisse hem Drogba. Ama küçük bir ihtimal tabi. Duyum diyelim en azından...
Bir diğer ortaya atılan isim Cristian Zapata'nın ismi hala ortada, ama gelişen bir şey yok. Udinese'li savunma oyuncusu için Galatasaray'ın teklifi yaptığı, cevap beklediği konuşuluyor.
Yılan hikayesine dönen Ersan Gülüm transferi var bir de ortada. Kimisi Pazartesi imzalayacak diyor, kimisi daha çok başka şeyler. Benim bildiğim kadarıyla Galatasaray transfer için hala aynı yerde . Sonuç ne olacak gerçekten bilmek çok, ama çok zor. Ersan'ın inadı söz konusu sanırsam.
Eğer başka ciddileşen birşey olursa, mutlaka paylaşır, konuşuruz.
Ha bu arada. Bir haber de basketbol takımından, Kerem Gönlüm ve Kerem Tunçeri önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyebilir. Demedi demeyin sonra..
Hadi sağlıcakla kalın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder