16 Temmuz 2011 Cumartesi

''Bank Asya'da bedava oynarız''

Emre Belözoğlu yapmış bu açıklamayı. Demişki doğuştan Fenerbahçe'li hırçın Emre;
“Bu takımı küme düşürürlerse, ertesi sabah kulübe gidip boş mukaveleye imza atarız, Bank Asya’da bedavaya oynarız. Elimde olsa 10 yıllık imza atarım ama yaşım ilerledi 10 yıl daha futbol oynamam imkansız. Volkan Demirel, Gökhan Gönül gibi oyuncuların yaşı ise müsait, 10 yıllık imzayı atarlar. Hem de hiç düşünmeden”
Siktir ordan derler adama. Hadi sen oynadın. Zaten yaşın geçti. Bir kaç sene içinde futbolu bırakacaksın. Gökhan'ın Barcelona'yla ismi geçiyor, gerizekalı mı adam bütün kariyerini bitirsin. Barcelona olmasa bile Avrupa Liginde kafaya mücadele edecek takımlarda banko oynayabilecek düzeyde bir oyuncu Gökhan. Keza Volkan'da öyle. Ha eğer boş mukaveleye hepsi imza atarsa. Helal olsun derim. Tıpkı Cavenaghi'nin küme düşen River Plate'e geri dönecek olması gibi.
Ama Emre Belözoğlu denen adamın hiç bir açıklamasında olmadığı gibi, bu söyledikleride bana pek samimi gelmedi açıkcası. Gerçi doğuştan Fenerbahçe'li olduğu için, Fenerbahçe taraftarlarının gözüne girmeye çalışıyor olabilir hırçın çocuk. Ama saçmalamış bence. Bayaa bi saçmalamış..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder