16 Temmuz 2011 Cumartesi

Kewell'a veda edelim...



Bu yaz her zamankinden farklı olacak hazırlık maçları Galatasaray'ın. Twente,İnter,Liverpool ve ardından Olimpiakos. Avrupa'ya gidemesekte, Avrupa bize gelecek . Fatih Terim faktör bu olsa gerek. Bu maçların içinde ise iple çektiğim Liverpool maçı. Gelsede izlesek dediğim..
O Liverpool maçı için ise başka bir durum söz konusu. Harry Kewell. Galatasaray'a geldiği günden itibaren yaptıkları, bu takıma kattıkları ve taraftar üzerindeki etkisi. Sempatisi beni kendine hayran bıraktı. Çoğumuz içinde böyledir bu.
Ve şimdi Galatasaray taraftarı gerek twitter üzerinden, gerek facebook veya resmi siteden kulübe atılan mesajlarla Kewell'ı Liverpool maçında son kez sahada görmek istediğini söylüyor. Yönetim ne der bilinmez. Ama özellikle Ünal Aysal'ın henüz genç olan başkanlık göneminde gördük ki, yönetim taraftara ve görüşlerine ciddi derecede önem veriyor.
Böyle adamların Türkiye'ye gelmesi zor oluyor, bari giderken iyi gitsinler... Umarım bu gerçekleşirde, Harry Kewell hakettiği gibi uğurlanır Galatasaray tribünlerince..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder