7 Temmuz 2011 Perşembe

Deron Williams | Beşiktaş CT



Bugün İsmail Şenol'un haberiyle öğrendi Türk basını bu transfer görüşmesini. Beşiktaş Cola Turka'nın zaten NBA'in en iyi oyuncularından biriyle görüştüğü konuşuluyordu. Bugün ise bu ismin kim olduğunu öğrendik.
Canlı yayında Beşiktaş'ın Williams ile prensip anlaşmasına vardığı, kağıt işlerinin ve imzanın kaldığını belirtti İsmail Şenol. Deron Williams'ın imzasının ardından ise FİBA'nında onayı olursa, Williams Beşiktaş Cola Turka'nın oyuncusu olacak.
Eğer bu transfer gerçekleşirse,- ki büyük olasılıkla gerçekleşti - Türk basketbol tarihinde Türkiye'ye adım atmış en iyi oyuncu olacak D-Will. Kariyer ve geçmiş olarak Allen Iverson'da geldi bu ülkeye, ama Deron Williams şuanki performansı ve yapacaklarını düşündüğümüzde, bu ligin tek başına tozunu attırabilecek bir oyuncu.
Blog ve ben Galatasaray'lı olmamıza rağmen, heyecanlandığım gerçeğini saklamam çok zor açıkcası. NBA'in en iyi guardlarından birini getirdi Beşiktaş, ve çok büyük iş yaptılar. Ama finans olayını nasıl halledecekler hiç bir fikrim yok..

Bizde Steve Nash'i getirsek bari ... Onun futbollada arası iyiymiş, arada Ayhan'ın yerine oynatırdık..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder