26 Temmuz 2010 Pazartesi

Bravo yönetim,Çok iyi oldu!


Helal olsun bu yönetime valla.. Özellikle adnan sezgine. Malum kendileri yaklaşık 100 kilo olmalarına ramen,bütün Avrupayı ülke ülke dolaşıp,şehir şehir gezip, gidip takıma en az katkısı olabilecek,Galatasaray'ı şampiyonluktan bir nebze daha uzaklaştıracak transferler için kıç yırtıyor sağolsun. Allah ondan razı olsun valla,hakkını ödeyemeyiz.
Adnan Polat'ın bir yıldız,iki de gelecek vaat eden oyuncu alacağız açıklamasından sonra,gündeme gelen Jan Polak, bizlere adnan sezginin ne denli bir transfer sihirbazı olduğunu gösterdi. Eğer Polak,Adnan Polat'ın bahsettiği yıldız oyuncu ise vallaha sağolsunlar. Açıkcası Türkiye'Ye gelen en iyi yabancı olan Hagi'den bile iyi bir yıldız olabilir.
Ama Polak,Adnan Polat'ın bahsettiği gelecek vaat eden isimlerdende olabilir(!) Malum henüz 29 yaşında,adnan sezgine göre çok fazla genç. Adnan sezgin onu gelecek vaat ediyor olarak görebilir tabi ne diyelim bakış açısı meselesi.
Valla eğer adnan sezgin,getirdiği 4. sınıf oyuncuların her biri için bir ay uğraşmaya devam ederse,ve eğer polak transferide yeni stada geçene kadar olursa, adnan sezgini bizzat tebrik edeceğim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder