29 Temmuz 2010 Perşembe

Hayırdır Patron sorun mu var?


Sen misin transferi bitirmeyen. Sen misin işin başına Adnan Sezgini getiren.. Sen misin kaleci istemeyen.. E be adam sorarım sana,sen misin Barosun alternatifini bu kadar geciktiren??


O zaman kusura bakma,ne kadar iyi oynasanda,ne kadar gol kaçırsanda,ne kadar şanssız gol yesende ,bu eleştirilere mağruz kalacaksın ,kalmak zorundasın. Sözünü ettiğim kişi tek bir kişi değil,Hem Rijkaard,hem Adnan Polat'tır.

Öncelikle Rijkaard'a sormak isterim. Sen ,evinde OFK diye bir takımla oynayacağın bir maça,sadece 3 tane hücum yönü iyi oyuncuyla neden çıkarsın? Beraberlikmidir hedefin? Yoksa rahat bir maç çıkarmak mı?
Skibbeler,Gerets'ler,Feldkamplar gelmiş geçmiş bu takımdan,hiç biri bu Aykut denen artiste güvenmemişte neden güvenirsin? Çok mu muhteşem oynadı? Çok mu maç kurtardı? Yada önünde Mondragon hariç iyi bir kalecimi var dı da Aykut oynayamadı? Hayır. Aykut bu takımda kulübeye mahkumdur. Mahkum olmak zorundadır. Senin en büyük rakiplerinin kalecileri avrupada olası bir farktan takımını tek başlarına kurtarırken,Volkan denen mağara adamı,takımına beraberliği getirirken ,senin kalecin maçı 2-0 dan veriyor. Nasıl bir zihniyet bu sevgili Frank?


Bu olayın baş sorumlularından biride Adnan Polat'ın ta kendisidir aslında. Kendisine duyduğum sempatiyi gün geçtikçe kaybetmemle beraber,Galatasaray'ında durumu iyiye gitmiyor. Sen ,hangi akla hizmet ,Haldun Üstünel'i görevden ayrılmaya zorlayıp,yerine kankan(!) adnan sezgini getirirsin? Haldun Üstünel'in bu takım için yaptıkları,getirdiği oyuncular ortadayken sırf bir inat uğruna nasıl bu hale getirdiysen,bu beraberliğin faturasınıda ödeyeceksin.

Sen ki,bu takımda futbolun başına,patron koltuğuna Galatasaray'ın şampiyon olamaması üzerine şike iddiasına karışmış bir Adnan Sezgini getirdiysen,kusura bakma sen bu takım için hiç bir şey yapmıyorsun sayın(!) başkan!

3. sınıf oyuncu transferleriyle,bu takımın adam olacağını düşünüyorsan,Adnan sezginin aldığı 3. sınıf oyunculara,az para vererek iyi bir iş yaptığını düşünüyorsan yanılıyorsun fazlasıyla. Rijkaard geçen sene kalitemiz yetersiz demişti,o kalite şimdi iyice düştü,git gide de düşüyor aslında...

Koskoca Galatasaray'a ,bu taraftara bu günleri yaşattığınız için, ALİ SAMİ YEN'in ölüm yıldönümünde sahaya PEMBE(!) formayla çıkıp,yüzümüzü bu skorla kızarttığınız için teşekkür ederiz sayın Polat.. Çok güzel günler bizi bekliyor anlaşılan..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder