23 Temmuz 2010 Cuma

Kewell from Galatasaray...


Harry Kewell.. İki sezon önce,yine bir yaz transfer döneminde,hiç beklenmeyen bir anda ,kimsenin düşünmediği bir zamanda ,bir anda geldi Galatasaray'a..

Geldiği gün çoğu taraftar heyecanlanmıştır,çok şey beklemiştir ondan,beklenilmeyecek gibi değilki. Ama heralde çok az kimse,Harry Kewell'ın 2 sezon içinde Galatasaray'ın, taraftarın simgesi haline geleceği,taraftarın gitmemesi adına organizasyonlar düzenleyeceği bir futbolcu haline gelebileceğini tahmin edebiliyordu. Açıkcası hiç düşünmedim gitme ihtimalini. Galatasaray taraftarı ve Kewell ;sevgililerdi adeta,kopamazlardı. Ki nitekim Harry'de öyle yaptı.. Bırakmadı Galatasaray'ı ,hemde burada aldığının iki katından fazla para alma imkanı olan bir teklifi reddederek.

Bu hareketiyle taraftarın,kulübun gönlündeki yerini iyice sağlamlaştıran Harry,Galatasaray için adeta yaşayan efsane haline gelmeyi şimdiden başardı bile..

Bana kalırsa Galatasaray'a ve Türkiye'ye Hagi'den sonra gelmiş en iyi,en profesyonel oyuncudur..

Tekrar hoşgeldin büyücü... İster 19 ol,ister 7 ,ister 99 ! Kewell'sın sen,bu taraftar için yapılabilecek en iyi transfersin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder