22 Temmuz 2010 Perşembe

Somon mu?




Habertürk,bu görüntüleri yakalamayı başarmış.. Galatasaray'ın yeni sezon forma tanıtımı bu kez farklı bir şekilde yapılacak. Ve habertürk'ün iddialarına göre tanıtım klibi çekim sırasında oyuncular bu formalarla görüntülenmiş..




Galatasaray önce turuncu formayla bir yenilik yarattı,ve bu yenilik iyi bir pazarlama politikası haline geldi. Yönetim her sene apayrı bir renk,apayrı bir tasarım yaratarak taraftarı forma almaya yöneltmeye çalışıyor. Ki işe de yarıyor. En azından turuncu ve mor formalar taraftarın büyük ilgisini çekmeyi başarmıştı. Fakat her ne kadar somon rengi densede,bütün Türkiye'nin pembe(!) olarak kabul edeceği bu formalar için aynı şey geçerli olurmu bilinmez.




Bunu harika bir açılım olan gören taraftarda var,Galatasaray ne hallere düştü diyenlerde.Açıkcası ben iyi bir açılım olduğunu düşünmekteyim. Nitekim Barcelona geçtiğimiz sezon pembe formayla sahaya çıktı ve uç noktalarda bir tepki almadı. Ha birde, Galatasaray turuncu formayı Kewell, mor formayı Elano ile özdeşleştirmeyi başardı. Bakalım pembemsi somon forma içinde özdeşleştirilecek bir transfer olacakmı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder