17 Ekim 2010 Pazar

Taraftarın "Gücü"ne Gitti!


Yeniden çıkış arayan Galatasaray, kabus gibi bir gece yaşadı.. Ankaragücü karşısında savunmasında açıklar veren, kalesinde 4 gol gören ve taraftarının tepkisini çeken Aslan, 10 kişi kaldığı maça Baros'la ortak olmaya çalıştı ancak puan alamadı: 2-4.

Lige üst üste aldığı 2 yenilgi ile başlayan ancak ardından 4 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan Galatasaray, Kardemir Karabüspor deplasmanında mağlup olarak yine hayal kırıklığı yaratırken, sarı-kırmızılı taraftarlar Ankaragücü maçında takımlarından desteklerini esirgemediler.

Ali Sami Yen Stadı'nın önemli bölümünü dolduran Galatasaray taraftarları, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına moral vermeye çalıştılar.

Geride kalan sezonda alınan başarısız sonuçlar sonrası Galatasaray taraftarlarının tepkisini alan Arda Turan, kendisiyle ilgili basında yapılan bazı eleştirilerin ardından bu kez taraftarların desteğini aldı.

Yaşadığı sakatlık sonrası kendisi ve kız arkadaşıyla ilgili medyaya yansıyan bazı ifadeler nedeniyle tepkisini dile getiren Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Arda Turan'a, sarı-kırmızılı taraftarlar da Ankaragücü maçında açtıkları pankartlarla destek çıktılar.

Tribünlerde açılan pankartlarda, ''Hayasızlığa yoktur derman, yıkılma ayakta dur kaptan'', ''Hep oyunlar, senaryolar, sustuysak bir yere kadar. Aklınızdan çıkarmayın, Türkiye'dir Galatasaray'' ifadeleri yer alırken, ''Büyük kaptan, Arda Turan'' şeklinde tezahüratlar yapıldı.

Sakatlığı nedeniyle ameliyat olan ve takımdan uzak kalan sarı-kırmızılı futbolcu, Ankaragücü maçını Ali Sami Yen Stadı'nda izlerken, maç öncesi kendisi için tezahürat yapan taraftarları, sahaya girerek selamladı.

Arda Turan, geçen sezon Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan Diyarbakıspor maçında, alınan kötü sonuçlar nedeniyle taraftarların tepkisini alan isimlerin başında gelmiş ve maç sonrası ise istenmediği takdirde takımdan ayrılabileceğini açıklamıştı.

Galatasaray Kulübü'nün 105. kuruluş yılı olması nedeniyle Artvin'in Şavşat ilçesinden İstanbul'a getirilen 105 yaşındaki Galatasaray taraftarı Fatma Çolak, Ankaragücü maçını izleyenler arasında yer aldı.

Karşılaşma öncesi saha içinde kendisi için özel bir tören düzenlenen Fatma nineye, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat tarafından kupa hediye edildi.

Üzerinde 105 numaralı Galatasaray forması ile saha kenarına kadar gelerek, burada futbol topuna vuruş yapan Fatma nine, daha sonra beraberindekilerle birlikte tribünleri gezdi.

Maç, genel olarak taraftarı memnun etmedi. Pankartlarda Fatih Terim arayışları ve Rijkaard yakarışları devam ediyordu. Bakalım aslanlar Fatma Nineye bile yaşatamadıkları galibiyeti ne zaman yaşayacaklar?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder