17 Ekim 2010 Pazar

Yazık...


Galatasaray Spor Kulübü'nün geçmişine yapılan bir saygısızlıktır bu oynanan futbol... Ben böyle ruhsuz böyle kalitesiz böyle umursamaz bir futbolu 3.ligde bile görmedim.Galatasaraylı defans oyuncuları önlerindeki topa bile hamle yapmıyorlar yazık...

Bugun sahada sadece 2 tane oyuncu vardı birinin adı Sabri Sarıoğlu diğeri ise haftalardır Galatasaray için tek başına mücadele eden Milan Baros. Sabri yıllardır oynamadığı yerde sağ kanatta oynadı çalım attı orta yaptı şut çekti hücum adına herşeyi yaptı. Bunun yanı sıra gitti top kaptı pasların arasına girdi bugün herşeyi yaptı. Milan Baros ise her zaman yaptığı gibi topla oynadı şut çekti tek başına mücadele etti yine herzamanki yaptığı gibi attı iki golünü kurtarmaya çalıştı takımını ama olmadı.Bu kadar ruhsuz bi takıma napsın Sabri ve Baros. Koskoca Galatasaray kulübünün defans oyuncuları ön liberoları kaleciden seken topa bi hamle bile yapamıyorlar. Gerçekten çok yazık.

Bu takımı bu hale getiren Frank Rijkaard'dır. Bu takıma ümitlerle alınan Misimoviç bile top oynayamıyor bu takımda. Pino desen hiç bir şey yaptığı yok bizde oturmuşuz bu takımdan başarı bekliyoruz. Kaptanımız Arda Turan'a bütün hafta hakaretler ediliyor bizim taraftarımız iki kuru Arda Turan diye bağırabiliyor ancak kaptanımıza sahip bile çıkamıyoruz. Bu yönetimle bu antrenörle bu taraftarla bu iş zor. Eğer bir an önce Galatasaray kulübü ve camiyası kendini toplamazsa daha ilk haftalardan lige havlu atıcak Galatasaray.

Çok yazık...

1 yorum:

  1. Frank Rijkaard... Geldiği günden beri takımın sistemini barcelona ya benzetme çabaları, ruhsuzluğu, beraberliğe bile sevinen tavrı bu noktaya getirdi takımımızı. Israrla anlamadığı bu lig de 4-3-3 taktiğinin işlemiyeceği ve hiçbir oyuncumuzun bu taktiğe uygun olmayışı. Elano Blumer gibi bir yıldız warken bırak oynatmamayı onun üstüne taktik kurarım ben. Lütfen ayhan akmanı da unutmayalım oynayanlar arasında, yaşı ilerledikçe daha istekli oluyo ve galatasaray ruhunu sahaya en iyi şekilde yansıtıyo.

    YanıtlaSil