15 Mayıs 2011 Pazar

'Başkan'


Daha başkan olalı bir gün oldu ama, bu adam bu işi kıvırır arkadaş. Hem de öyle bir kıvırır ki. Aziz'ler , Demirören'ler yalan olur.. İlk gün Serhat Ulueren'in programına çıktı Aysal. Konuşulanları , olanları hepiniz biliyorsunuzdur. Uzun zamandır ilk defa bu kadar baskın ve otoriter bir başkanımız var bunun farkına vardım ben bugün.
Önce Serhat Ulueren'e:''Galatasaray camiasında Telegole karşı olumsuz bi bakış var neden taraftarım cevap bekliyor?'' sorusunu yöneltti.. Ardında Serhat Ulueren ise : ''Söylemlerimize daha dikkat edeceğiz artık başkanım'' dedi.
Anlayacağınız uzun zamandır bir Galatasaray başkanının medya karşısında sergileyemediği duruşu, tavrı ve otoriteyi Ünal Aysal ilk günden fazlasıyla sağladı.
Neyse.
Ardından bir kaç soru soruldu kendisine.
Elmander ve Kallström'le ilgilendiğimizi, ve çok almak istediğini söyledi. Bu arada Drogba konusu ise kapanmış görünüyor sanki. Çünkü şimdiye kadar Drogba'yla hiç görüşüşmediğinden bahsetti Aysal. Terim'le ilgili de henüz bir görüşme olmadığından bahsetti ve ; '' Martin Jol ile görüşmeler yapıldı'' dedi Aysal.
Ha birde, takımın yerli kadrosu için yapılacak transferlerde önemli gelişmeler yaşandığını da ekledi Aysal cümlelerine..

Çok, ama çok iyi olacak Galatasaray.. Bizim başkan diye demiyorum ama, şimdiden eline, yüreğine sağlık başkan..
Seninleyiz..

1 yorum:

  1. gece spor haberlerini izlerken aynı şey bnmde aklıma geldi ve uzun süre sonra yüzüm güldü =) güzel günler bizi bekliyor hayırlısıyla.

    YanıtlaSil