28 Mayıs 2011 Cumartesi

Emenike


Emenike ve Fenerbahçe transferi konusunda bir yazı yazmış Hıncal Uluç. Daha güzelini yazamazdı herhalde. Genelde düşüncelerine katılmasamda, eleştirsemde bu sefer bir hayli haklı Uluç.
Emenike..
Ben Fenerbahçe'nin yerinde olsam, Emenike'yi transfer etmezdim.. Geçmişte bu hatayı yaptılar. Ali Bilgin Antalya'nın yıldızıydı. 2006-2007 sezonu biterken, Fenerbahçe ile anlaştı ve takımının Fener'le oynayacağı çok kritik bir maçta ortadan kayboldu.
Nerde şimdi Ali Bilgin?. Kayseri, sözleşmesini feshetti ve yolladı onu, geçen hafta..
Emenike, Karabük'ün yıldızıydı. Fener'le sezon devam ederken görüştü. Anlaştı ve takımının Fenerbahçe ile oynayacağı çok kritik bir maç öncesi ortadan kayboldu..
Giydiği formanın hakkını şu veya bu şekilde vermeyenler, yarın ayni şeyi başka formalar için de yapabilirler.. Güven duygusunu yok edenlerden kimseye hayır gelmez.. Kendilerine de..
Fenerbahçe, yarın çok kritik bir Avrupa maçında Emenike'ye güvenebilecek mi?.
Birincisi bu..
İkincisi..
Bu transfer, Emenike'nin ani kayboluşu ile ilgili tüm komplo teorilerini hem de nasıl güçlendirdi. Fenerbahçe, şampiyonluğuna kendi elleriyle gölge düşürmüş oldu.
"Futbol Federasyonu, bu transferi ve Emenike olayını soruşturmalıdır" diyeceğim ama, kasasına 9 milyon euro koyan Karabük'ten ses gelir mi?.
Alan razı, veren razı..
Medya mı?.. Emenike, Trabzon maçında oynamasa, Trabzon kazansa ve şampiyon olsa, ardından Emenike Trabzon'a transfer olsaydı..
Hafazanallah.. Şimdi Türkiye'den kaçmıştı Nijeryalı, arkasına bakmadan..
Bugün bakıyorum, televizyon ve gazetelerin göz bebeği.. Yeni kahramanımız..
Ah benim tarafsız medyam ah!..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder