22 Mayıs 2011 Pazar

Kim Kallström


Yaklaşık 4-5 senedir, her transfer sezonunda Galatasaray'ın isminin mutlaka geçtiği bir kaç isim vardır.
Bunların başını çeken adamda Kim Kallström'dür. Hemen hemen her sezon, Lyon'lu oyuncuyu Galatasaray almak için uğraşır, transfer bitme noktasına gelir fakat bir türlü sonlandırılamaz . En azından basının bize yansıttığı kadarıyla diyelim.
Aynı senaryo bu sezon yine tekrarlandı. Her şey tıpkı bir önce sezonlarda olduğu gibi ilerliyor. Kallström'ün ismi ortaya atıldı. Yaz döneminde Lorik Cana gelmişti, devre arasında Culio geldi. Acaba şimdi kim gelecek diye düşünüyor insan. Ama içimden geçen, Kim Kallström'ün artık Galatasaray'lı olmasıdır artık.
Çünkü gerçekten ''aranan kan'' tabirine bire bir uyuyor Kallström Galatasaray için. Yıllardır takımın ağzına eden orta sahaya belkide yapılabilecek en iyi takviye Kim Kallström olur.
Oyun kurma yeteneği, çoğunlukla FM oynayanların tabiriyle box to box oyunu başarabilmesi, zaman zaman uzaktan attığı şutları ve attığı paslarıyla gerçekten Galatasaray'ın aradığı bir oyuncu Kallström.
Çoğu kişi şimdiden Kallström transferinin bittiğinden bahsediyor. Elmander'in gelmeside bu ihtimali tabiki arttırıyor fakat dediğim gibi, dereyi görmeden paçaları sıvamamak lazım. Sonra karşımıza Lorik Cana'lar, Culio'lar çıkıyor.
Umarım gelir Kallström...
Çok ama çok yararlı olacaktır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder