16 Mayıs 2011 Pazartesi

Mehmet Akyüz / Mehmet Batdal v2

Ntvspor bugün şu haberi girmiş internet sitesinde :


Yeni başkanı Ünal Aysal ile transfer dönemini hareketli geçirmesi beklenen Galatasaray'da transfer harekatı başladı. Sarı-kırmızılı takım bu sezon Bank Asya 1. Lig'de attığı gollerle Tavşanlı Linyitspor'u play-off'a sokma başarısı gösteren 25 yaşındaki Mehmet Akyüz ile anlaşmaya vardı.
Tavşanlı Linyitspor taraftarlarının stilini Milan'ın yıldızı Zlatan İbrahimovic'e benzettiği Mehmet Akyüz, futbola Sakaryaspor altyapısında başladı. Daha sonra Fethiyespor'da kiralık olarak forma giydi. 2007 yılında Bozüyükspor'a transfer olan 1986 doğumlu futbolcu, sezon sonunda Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'ne transfer oldu.
Başkent ekibinde bir türlü istediği performansı ortaya koyamayan Mehmet Akyüz, Hacettepe'ye gönderildi.
Geçtiğimiz sezon küme düşen Hacettepe'de yaşadığı sakatlıklar nedeniyle pek fazla etkili olamayan Mehmet Akyüz, sadece 3 gol atabilmişti.
Sezon başında Bank Asya 1. Lig'in yeni takımı Tavşanlı Linyitspor'a transfer olan Mehme Akyüz, attığı 13 golle takımının play-off'a kalmasında büyük pay sahibi olmuştu.
Mehmet Akyüz, takımının play-off'taki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Pazartesi günü oynanacak ilk maçta sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Mehmet Akyüz, perşembe günü oynanacak ikinci maçta oynayabilecek.


Şimdi gel de sövme arkadaş. 25 yaşına gelmiş adamın adını şuan duyuyorsam eğer, bu Bank Asya'yı takip etmediğimden değil, oyuncunun yeterince iyi olmadığından kaynaklanır. Geçen sene bu transferin tıpa tıp aynısını yaptı Galatasaray. Mehmet Batdal diye yerli Zlatan, Yeni Hakan denilen bir oyuncu aldı. Hatta Hakan ayakları benden daha iyi filan diye açıklama yaptı.
Yahu nedir bu bizdeki oyuncuyu birilerine abartılı şekilde benzetme merakı? 25 Yaşına gelmiş Tavşanlı Linyitspor'un forvetine Yerli Zlatan diyoruz.
Tamam belki çok iyi bir oyuncudur, yüzümü kara çıkartır, çıkartırsada helal olsun. Ama şu medya da şunu yapmasın . Bi işinde bokunu çıkartmasın..

1 yorum:

  1. Cok haklisin, adamin CV sine bak, sonrada Zlatan de. Cok gülünc. Ama suc Mehmetlerde deil, onlari alan Teknik Direktör ve Yönetimlerde. Diyelim ki kumas var, adamin pismesi icin 3 seneye ihtiyaci var. Ilk 2 sene futbolunu gelistirse 3. sene anca biraz tecrübe kazanir. Oldumu 28. Bu yasta bi adamin futbolunu gelistirme diye bir sey anca cok az olur.
    Onun yerine yillardir oynayan Ümit Milli oyunculari al, 3 sene sonra yildiz olma ihtimalleri var. Bence Mehmet Akyüz Mehmet Batdal dan daha dez avantajli. Boyu daha kisa. Fitnes desen daha kalipsiz. Gol sayisina bakin. Mehtmet Batdal 18 Gol 6 Asist yapmis Bank Asyada.
    Mehmet Akyüz sadece 13 Gol 0 Asist.

    YanıtlaSil