10 Mayıs 2011 Salı

Turgay Kıran'ın amacı ne?

Bugün açıklama yapmış Turgay Kıran. Başkan olursa antrenör olarak Abdullah Avcı,Ottmar Hitzfeld ve Pablo Correa isimlerinden birini getireceğini belirtti.
Hadi bu yine bir yere kadar. Tamam dersin. Adam yapabileceklerini belirtmiş diyip geçersin.
Fakat ardından getireceği oyuncularıda saymış bir bir Turgay Kıran.
Başkan olması halinde  Standart Liege'in kalesini koruyan Sinan Bolat, Sochaux'da forma giyen Serdar Gürler, Fransa ekiplerinden Lorient'te forma giyen golcü oyuncu Gameiro ve Kitambala, PSV'nin Bulgar oyuncusu Stanislav Manolev ile Rennes'de forma giyen Theophile'yi getireceğinden bahsetti.
Bu ne kadar saçma bir olaydır arkadaş. Sen başkan oldun mu da bunları söylüyorsun. Hadi es kaza oldun diyelim. Benim bildiğim transferi antrenör yapar. Sen şimdiden bu isimleri veriyorsun.
Hadi onu da geçtim, antrenöründe tamam dedi bu isimlere. Getiremezsen ne yapacaksın? Bahane hazır, karısı son anda caydı, çocuğunun okul hayatı yüzünden gelmek istemedi vs. vs.
Bana kalırsa çok saçma şu dönemde yapılan şu açıklamalar. Ve saçma olduğu kadar da gereksiz.
Eğer bu tür şeylerle başkan olabileceğini düşünüyorsa da yanılıyor açıkcası.


Ayrı bir konuya da değinmek gerekirse. Kendimi bildim bileli bu adam bütün seçimlere katılıyor ve hezimete uğrayıp çıkıyor. Şimdi ise bir de seçim şarkısı yapmış kendine. Onunla çıkmış ortaya. 
Arkadaş soytarı mısın başkan adayı mı? Başkan olamadın tamam ama, bari başkan adayı olmayı öğrense..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder