30 Mayıs 2011 Pazartesi

Biz Bu Lig İçin Çok Şerefliyiz !

Telegol programını izlerken aniden bir tartışma alevlendi . Programa bağlanan Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek telefon yoluyla katıldığı programda bazı iddialar orataya attı. Aslında herkes tarafından bilinen şeyleri söyledi Ahmet Gökçek . İlginç olan ise bu gerçeklerin resmi delillerle programa sunulmasıydı . İddiaya göre Fenerbahçe'nin 6-0 kazandığı Ankaragücü maçınının öncesindeki gece Emre Belözoğlu'nun menajeri Ahmet Bulut'un yakın dostu Ekrem Okumuş'un Massenger hasabından Ankaragücü'nün genç oyuncusu Kağan Söylemezgiller'e aşağıdaki mesajı gönderdi ;



Mesaj aynen şöyle : "Olum kağan emre abin ben :) Aman aldırıyorum seni buraya sakın zorlama he :) Kavga ettirme beni başkanınla :)"

Mesajdaki siyah kareli bölümde Ankaragücü'lü futbolcunun ismi yazılı olduğu için sansür uygulanmıştı fakat Ahmet Gökçek ismi ağzından kaçırınca Kağan Söylemezgiller bir anlamda deşifre olmuş oldu.

Program sırasında telefonla bağlantı kurulan Ekrem Okumuş mesajı kendisinin şaka(!) amaçlı yazdığını ve yazdığı sırada yanında Emre Belözoğlu'nun bulunmadığını söyledi. Programın sunucularından Ahmet Çakar , Okumuş'a ibret niteliğinde bir cevap verdi ; Sana İnanmıyorum !

Maç gününe gelelim Fenerbahçe gayet net olduğu söylenen (!) ve Süper Lig'de görmeye alışık olmadığımız 1 maçta 3 penaltı golüyle maçı kazanarak bi anlamda şampiyonluk ipini göğüslemişti. Spor kamuoyu tarafından sıkça tartışıladursun Alex'in attığı 5 gol Fenerbahçe'ye "bu kadar rahat olmamalıydı" dedirten galibiyeti getirdi.

Bu mesajı ve tartışmalı penaltıları görünce tarafsız spor severlerin dahi aklına gelen soru şu : "Acaba şaibe var mı ? "

Sorunun cevabına can-ı gönülden "Bence var" demek geliyor. İncelenmeli ! diyesim geliyordu ki Trabzonspor Kulübü'nün bugün konu hakkında FIFA'ya başvurduğu duyumunu aldım. Bi nebzede olsa rahatlatıyor ama yeter mi ? Tabi ki yetmez.

Sonuç olarak bu kadar şerefsizliğin olduğu bir ortamda bize söylenecek tek bir söz kalıyor ; Biz bu lig için çok şerefliyiz !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder