15 Ağustos 2011 Pazartesi

Alan razı , satan razı

Türk futbolunun durumu budur. Sonunda olayı buralara getirirlerse hiç şaşırmayacağım.
Mehmet Ali Aydınlar'ın basın karşısına çıktığında her yaptığı açıklama bir öncekinden daha komik oluyor.
Şimdiki kararı erteleme nedeni ise, savunma alınamamış olması. Yahu adam. Tamam anladık düşürmemek için elli takla atıyorsun, bir çıkış noktası arıyorsun, ama bari böyle erteleme şu olayları. De ki ulan benim götüm yemiyor, düşüremeyeceğim , tamam eyvallah. Ama sen Fenerbahçe Spor Kulübünün yaptığı açıklamaları papağan gibi basın toplantısında tekrarlarsan, tabiki #serefsizMAA Twitter'da Trending Topic olur.

Diyorsun ki, gizlilik olduğu için savunma alamıyoruz, savunma almadan yargılamak, karar vermek adil olmaz.
Sokaktaki çocuk biliyor neyin ne olduğunu, kimin ne yaptığını, sen çıkmış elimizde bilgi, belge yok diyorsun. Madem bilgi belge yok, madem savunma yok elinde, daha önce adı hiç geçmemiş olan Hikmet Karaman'ı, Gökçek Wederson'u nasıl PFDK'ya sevk edebiliyorsun?
Ya da elinde belge yok, delil yok, herhangi bir şey yok, şimdi ligi başlatacaksın, Süper Kupa'yı niye erteledin?

Ardından Kemal Belgin çıktı. Dediki ; '' Sayın başkanım, o zaman fikstürü Spor Toto kurumu, kararlarıda Adalet Bakanlığı versin'' Çok da güzel söyledi Belgin. Ağzına , yüreğine sağlık.

Artık Türk futbolu kirlenmiştir arkadaşlar. Benim tavsiyem yeni transfer yapacağımıza, transfere para harcayacağımıza, o parayla 10-15 takım bağlayalım. Zaten her sene şampiyon oluruz.Nasıl olsa şike de serbest, teşvikte serbest bu ülkede.
E diyorumya, alan razı , satan razı. TFF'ye ne bundan?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder