27 Ağustos 2010 Cuma

Çıkarın 'parçalı'yı üzerinizden!


O forma size yakışmıyor!

Siz,o formayı hak etmiyorsunuz. Arda Turan,kaptanlığı,Galatasaray'lılığı haketmiyor..

O formayı terletmek herkese nasip olmaz. Formayı alanlarda bırakmamak için ter döker zaten.Değerini bilir,ona göre oynar.. Yüreğiyle ,ruhuyla oynar..

Dün sahada ruhuyla oynayan 3 adam vardı.. Biri Lucas Neill ,biri Milan Baros,diğeride hiç ama hiç beğenmediğim bir oyuncuda olsa sonradan oyuna giren Lorik Cana.. Adamlar canla başla uğraşıyor,hırsından ölüyorlar.. Aydın 90. dakikada golü attığında Baros'un yüzündeki ifade,o hırs kimsede yoktu sahada. Arda Galatasaray'lıyım diye geçiniyor ama Avustralya'lı Kewell ondan daha Galatasaray'lı olmuş haberi yok.. Arda'nın biraz aklını kullanması gerekiyor,Kewell'dan profesyonelliği,Lucas Neill'dan hırsı,Hasan Şaş'tan,Bülent Korkmaz'dan,şu taraftardanda Galatasaray'lılığı öğrenmesi lazım..

O forma size yakışmıyor be adamlar.. Kenarda Hollandalı antrenör,yönetime giydirecek kadar dolup taşmış,ben buradayım,savaşacağım diyor,sen sahada bi tarafını kaldırmıyorsun..

Şu açıklamalardan sonra Rijkaard'a bile güvenmeye başladım artık..

Helal olsun hepinize valla, özelliklede yönetime.. Bu takım bu hale geldiyse,eskisindende kötü duruma düştüyse en büyük pay onlarındır...

Rijkaard'ı bile çileden çıkarmak o kadar kolay olmasa gerek...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder