8 Ağustos 2010 Pazar

Community Shield United'ın


Chelsea ve Manchester United'ı karşı karşıya getiren İngiltere'nin Süper Kupası Community Shield, muhteşem bir maça sahne oldu. NTV SPOR'dan yayınlanan ve Wembley Stadı'nda oynanan muhteşem karşılaşmayı Manchester United Valencia ve Hernandes'in attığı gollerle 3-1 yenerek kupayı müzesine götürdü. Chelsea'nin tek golü 83. dakikada Salomon Kalou'dan geldi. Geçtiğimiz sezon bu kupayı Chelsea kazanırken Kırmızı Şeytanlar bir şekilde rövanşı da almış oldu.
Manchester United'da gençleşme operasyonu hala sürüyor.Ancak bugünkü maçtada gördükki bu gençler,paranın takımı Chelsea'nin geçtiğimiz sezon kazandığı şampiyonluğu rahatlıkla son şampiyondan alabilir. Bugün oynanan maçta açıkca görüldüki Chelsea 3-0 geriye düşmüşken 83. dakikada bir gol buluyorsa,bu Chelsea taraftarını ve yönetimini düşündürecek Manchester tarafını ise bir hayli sevindirecek bir olay.
Ve Manchester United için bir mükemmel gelişme daha var bana kalırsa. Rooney devamlı forvette partnersizlikten yakınırken,United'ın en büyük sorunu buyken, Sir eline mükkemmel bir kumaş olan Javier Hernandez'i almış durumda. Ki en az benim kadar çoğu kişide eminki Sir Ferguson,bu oyuncudan büyük bir yıldız yaratabilir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder