6 Ağustos 2010 Cuma

Rakiplerimizi Tanıyalım-Galatasaray



Galatasaray-Karpaty Lviv

Galatasaray, OFK Belgrat takımını eledikten sonra UEFA play-off maçında Ukrayna’nın Karpaty Lviv takımıyla eşleşti.Ukrayna birinci ligine 2006 yılında ayak basan Karpaty Lviv takımı geçen sene Ukrayna ligini 5. sırada bitirmiş. Bundan önceki turda Gürcüstan’ın FC Zestafoni takımını hem kendi evinde hem deplasmanda 1-0 lık skorlarla yenerek elemiş bir takım Karpaty Lviv. Şuan 4. haftası oynanan Ukrayna liginde 7. sırada bulunuyor
İlk maçı kendi evinde oynayacak olan Galatasaray için,rakip her ne kadar tanınmasada,bir o kadar zorluk çıkarabilecek güçte..
Kendi liglerinin başlamasıyla belli bir form tutmuş olabileceklerini göze alırsakve Ukrayna takımlarının kendi evinde ne kadar zorlukla maç kaybettiğini düşünürsek,Galatasaray'ın işi çok fazla kolay olmayacaktır.Ama kesinlikle Galatasaray öyle yada böyle turu mutlaka geçecektir. Geçmemesi için hiç bir sebepte yok ve rakip çok tecrübesiz bir o kadarda zayıf.. Ancak Galatasaray bu işi ciddiye almazsa,OFK Belgrad eşleşmesinde olduğu gibi turu zorlukla,en azından ikinci maça bırakarak geçebilir..
Umuyoruz dilediğimiz gibi olur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder