13 Ağustos 2010 Cuma

Uçtu uçtu Balotelli uçtu...


Inter'li Mario Balotelli'nin Manchester City'ye transferinde sona yaklaşıldı. Genç oyuncunun bugün sağlık kontrolünden geçmek için Manchester'a uçacağı öğrenildi.

Sky Sport News'in haberine göre Balotelli'nin menajeri dün akşam Manchester City'li yöneticilerle bir araya geldi ve her konuda anlaşma sağladı. Bunun üzerine Balotelli'nin bugün Milano'dan Manchester'a gelerek sağlık kontrolünden geçeceği ve resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.

La Gazetta Dello Sport'un haberinde genç oyuncunun Eastland ekibinden yıllık 3,5 milyon avro alacağı ve beş yıllık bir sözleşmeyi imzalayacağı ifade ediliyor. Inter ise bu bonservis bedeli olarak 28 milyon avroyu kasasına koyacak.

20 yaşındaki Gana asıllı Balotelli, 2007 yılından bu yana Inter formasıyla çıktığı 86 maçta 28 gol ve 14 asistlik bir performans sergilemişti.


City'nin sahibi Arap milyarderler,sanıyorumki kafayı yemiş bulunmakta. Takıma daha ne kadar oyuncuyu,kaç paraya katacaklar açıkçası büyük bir merakle beklemekteyim. Takımın adınıda değiştirirlerse şaşırmam..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder