24 Ağustos 2010 Salı

Galatasaray'ın eksiği ; 'Ruh'


Takımın en büyük eksiği ruh!
Galatasaray ruhu,Galatasaray aşkı kalmadı takımda. Galatasaray yenilirkende adam gibi yenilmiyor,taraftarına mağlupken bile alkışlatmıyor kendini. Galatasaray 'adam' gibi yenilmiyor artık.
Halbuki Galatasaray bu değildi,Gerets döneminde gelen şampiyonluğun perde arkasında bu vardı,toplanan 83 puanın tamamında 'parçalıdan' akan terlerin izi vardı! Takım kaybetmeyi kabullenmez,yenilmeyi hazmedemez ,yenilince gün yüzü görmezdi .

Bülent Korkmaz,maç kaybettikten sonraki gün odamdan dışarı adım atmazdım derken,şimdi bizim oyuncularımız maçtan sonra gece klüplerine gidiyor. Maçtan sonra yüzler gülmezdi Galatasaray'da,Galatasaray kaybetse bile,'Başarılar gelir geçer,asaletin bize yeter' diye haykırırdı taraftar. Çünkü inanırdı taraftar,takım,yönetim,heyet çabalıyor,'ruh'unu ortaya koyuyor ellerinden fazlası gelmezdi. Ama Galatasaray artık böyle değil,Galatasaray artık Galatasaray'lı değil... İnsan eleştiriler yağdırdığı Hasan Şaş'ı bile özlüyor be arkadaş...Ve düşünün,şuan şu kadroda belkide Galatasaray için en çok istekli oynayan isim allahın Avustralya'sından buralara gelmiş Harry Kewell! Bence düşünmeliyiz biraz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder