10 Ağustos 2010 Salı

Yeter Adnanlar yeter!


Bütün bir yaz dönemi,koskoca bir transfer sezonu Galatasaray taraftarı alınacak oyuncuların merakıyla yandı tutuştu. Herkes bu yönetimden takıma yüzde yüz katkı verecek,Galatasaray'a sonsuz fayda sağlayacak oyuncu transferini bekledi. Çünkü başkanın açıklaması bu yöndeydi.Taraftarı umutlandırdı,tabiri caizse 'gaza getirdi' heyecanlandırdı ama hala ve hala ortada direk ilk 11 oyuncusu denebilecek bir transfer yokken,takımın 2 tane ilk 11 oyuncusu olan Mehmet Topal ve Keita takımdan gitmiş..

Yerli transferleri saymıyorum bile,kadro derinliği ve rotasyon için yapılmış bir takım transfer olarak görünüyor. Ortada alınan 2 tane yabancı var. Lorik Cana ve Pablo Pino. Bu adamlarda Galatasaray yönetimi ne buldu? Ne özellik gördüde aldı anlamak çok zor. Lorik Cana'nın şuana kadar izlediğim haliyle Ayhan'dan hiç bir artısı yok,hatta alınacak iyi bir orta saha oyuncusuyla birlikte Mustafa Sarp Cana'yı kesebilecek gibi duruyor.

Pino'ya gelince,Keita'nın gitme sebebi,disiplinsizlikti! Takımını yalnız bırakıyormuş,disiplinsiz davranıyormuş... E Pino'ya noldu? Geldi daha bismillah demeden 1,5 ay yok. Pino'nun Galatasaray'a ne kadar faydalı olabileceğini düşünüyorum açıkcası.


Şuanki transferler,Galatasaray'ı ilk 3 e sokamaz orası kesin.Günlerdir,hatta haftalardır 3-5 oyuncunun ismi bütün medyada dolaşıyor. Her gün geldi gelecek deniyor,şu gün gelecek,şu saatte imza atacak,küçük pürüzler kaldı,prensipte anlaşıldı vs. vs...

Bunlardan artık bıktık. Adnan Polat bu takıma,bu taraftara öyle bir umut aşıladıki,taraftarın beklentisi en üst seviyeye çıktı. Bu hafta lig başlıyor,Galatasaray'ın ne yapacağı belli değil. Nasıl bir düzen olacak belli değil.

Rijkaard desen ,zaten Galatasaray adamın umrunda değil. O da haklı ama,sen sezonu açmışsın 1 ay olmuş,yönetim transferleri kampa yetiştireceğini söylemiş,lig başlıyor daha ilk 11 e etki edecek oyuncu alınacağından söz ediliyor.

Tabi birde işin ADNAN SEZGİN(!) boyutu var. Malum Adnan bey futbolun patronu. Her şey ondan sorulur,o ne derse o olur. O gider İnamotoyu,Almaguer'i,Carrusca'yı alır.. Ucuza aldık iyi transfer yaptık der.Adnan bey gidip 5 liralık adama 3 lira vermeyi teklif ediyor. Takım bunu tabiki kabul etmiyor ,Sezgin 3 te diretiyor transfer bir ay gecikiyor. Sonra ne oluyor?Oyuncu 4,5 milyona Galatasaray'da... Peki ne yapmış Adnan Sezgin? Müthiş bir kar etmiş transferden,rakip takıma 500 bin euro kazık atmış. Vay anasını.. Saol be Sezgin ,sen de olmasan kulüp batacak valla.. 500 bin euro kar etmişiz,oyuncu sezonun 5. haftası gelse ne olacak ..

Adnan Sezginin zihniyeti bu. Futboldan anlamayan,ekonomiden,ticaretten anladığını düşünen göbekli torun sahibi bir adam bu Adnan Sezgin. Ve şu aralar Galatasaray'a zarar vermekten başka yaptığı hiç bir şey yok..
Yeter artık!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder