6 Eylül 2010 Pazartesi

Anlamlı Gün!


Yeni transferler Misimoviç ve Insua'nın sahaya çıkacağı günü sabırsızlıkla bekleyen Sarı Kırmızılı taraftarlar bu tarihe kilitlendi...

Yeni transferler Misimovic ve Insua'nın sahaya çıkacağı 13 Eylül'ü taraftar sabırsızlıkla bekliyor

Galatasaraylı taraftarlar, 13 Eylül'de oynanacak olan Gaziantespor maçını adeta iple çekiyor. Yeni transferler Zvjezdan Misimoviç ve Emiliano İnsua, ilk defa Ali Sami Yen'de taraftarın karşısında olacak.

Misimoviç, Bosna Hersek basınına yaptığı açıklamada, Sarı-Kırmızılı tribünlerin önüne çıkmak için sabırsızlandığını belirtmişti. İnsua da Sarı-Kırmızılı formayı ilk giyeceği günü iple çektiğini ifade etmişti. Taraftarlar da iki yeni yıldızı izleme konusunda oldukça sabırsız.

Frank Rijkaard, Misimoviç'e de İnsua'ya da Gaziantep karşısında ilk 11'de görev verecek. Sakatlığı nedeniyle uzun süre formasından uzak kalan Sabri de bu karşılaşmada yeniden taraftarlarla buluşacak. Ali Sami Yen tribünlerinin pazartesi günü tıka basa dolu olması bekleniyor.

TAÇSIZ KRAL ANILACAK

13 Eylül'ün farklı bir anlamı daha var. Galatasaray'ın ve Türk Futbolu'nun efsane ismi Metin Oktay'ın ölümünün 19. yıldönümü, maçın oynanacağı güne denk geliyor.

Taraftarlarların, Taçsız Kral anısına birçok hazırlık yaptığı ve tribünlerde büyük bir anma töreni düzenleneceği öğrenildi. Tribünlerin futbolculara da bir mesajı olacak: Bu maçı Metin Oktay için kazanın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder