26 Eylül 2010 Pazar

Golcü'yle gelen galibiyet&Kral geri döndü...

Bu maç için söylenecek iki kelime olsa gerek: Milan Baros!
Futbolun farzlarından biridir golcü! İyi bir golcün olmazsa,takımının maç kazanması zorlaşır.. Golcün olmazsa,takımın maç kazanamaz.. Ama senin elinde formda(!) bir Milan Baros varsa,o takımın maç kaybetmesi zorlaşır. İlk golde her ne kadar Rızvan'ın hatası olarak görünsede Baros'un yeteneği o golde tartışılamaz. 3. golden hiç mi hiç bahsetmiyorum tabii.. Ama adama nazarımız mı değdi nedir bilmiyorum maçı yarıda bırakmak zorunda kaldı Milan.. Şuan için çok ciddi bir şey yok gibi görünüyor,umarım da olmaz..

Baros'u bırakıp maça gelecek olursak Galatasaray bu maçta uzun bir aradan sonra takım halinde iyi oynadı. Takım savunma olarak zaten son derece iyiydi son maçlarda,2 maçtır gol yemeyen bir takım vardı sahada,nitekim bu haftada Ufuk'un son anda şaşırmasıyla yada Herve Tum'un topa sürünmesiyle yenilen bir gol var..

Değinmeden geçmeyeceğim bir konu daha var.. Galatasaray'ın bu takımı böyle futbol oynuyorken,yedek kulübesi ve kenardaki oyuncuları görünce biraz daha heyecanlanıyorum.. Kenarda oturan Elano,Harry Kewell,tribünde Arda,Sabri.. Gerçekten iyi bir kadroya sahibiz.. Eğer Frank bu malzemeleri bu sezon heba etmezse,siz o zaman görün bu Galatasaray'ı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder