17 Eylül 2010 Cuma

Galatasaray'dan anlamlı kampanya






Seyrantepe'deki stadyum inşaatında hayatını kaybeden işçilerin isimlerinin bir tribüne verilmesi için imza kampanyası başlatıldı.
Galatasaray'da Türk Telekom Arena'nın inşaası sırasında yaşanan kaza sonucunda hayatını kaybeden Gökhan Yavuz ve Raşit Ek isimli işçiler için taraftarlarca bir imza kampanyası başlatıldı.

"www.isimleriyasatilsin.com" adlı internet sitesinde yürütülen imza kampayasında hayatını kaybeden işçilerin adlarının yeni stadyumun bir tribününe veya kapısına verilmesi talep ediliyor.

Kampanya, "Bizler, bu iki emekçinin, bu ülkenin yaşayacağı büyük sevinçler için bir bayram sabahı can veren iki işçinin, Aslantepe'de yaşatılmasını talep ediyoruz. Bizler, isimleri sonsuza dek bizlerle yaşasın, kazanılan büyük başarılarla anılsın ve hiç unutulmasın diye bu iki emekçi Gökhan Yavuz ve Raşit Ek için isimlerinin bir kapıya yada bir tribüne verilmesini, yada kendilerini ve tüm emekçileri temsil edecek bir anıt hazırlanmasını talep ediyoruz" ifadeleriyle insanların dikkatini çekmeyi amaçlıyor.

Öte yandan Galatasaray Eğitim Vakfı da böyle bir projeye destek verebileceğini açıklamıştı. Yönetim kurulu üyesi Adnan Öztürk, "Bildiğim tek şey spora ve hayata aynı paralelde bakan bizlerin en azından mücadele yeteneği var. Biz görevimizi yapalım. Gökhan Yavuz ve Raşit'in toprağı bol olsun, gözleri arkada kalmasın" şeklinde konuşmuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder