17 Eylül 2010 Cuma

Servet Çetin 'Ada'ya mı?



Daily Mail'in haberine göre Arsenal ve Tottenham Servet Çetin transferi için birbirleriyle yarışıyorlar. Haberde Servet için Drogba'nın Türkiye-Fildişi Sahilleri maçından sonra yaptığı 'şeytani' yakıştırmasından bahsediliyor ve değerinin de 10 milyon pound civarında olduğu yazıyor!!
Rijkaard'ın da çuvallayan defans hattını değiştirmek istediği için transfere izin vereceğinin yanında Servet'e AC Milan, Wolfsburg, Dortmund ve Köln'ün de Servet'i istediği bilgisi var.

Servet son 2-3 sezon içinde gösterdiği gelişmeyle hemen herkesin büyük takdirini kazandı ve günümüz itibariyle Türkiye'nin en iyi yerli defans oyuncusu statüsünde. Galatasaray'a geldiğinden beri Avrupa'nın üst düzey oyuncularına karşı hem Galatasaray hem de Milli takım formasıyla ikili mücadelelerde büyük üstünlük kurdu. Drogba ve Edin Dzeko bunlardan en önemlileri. Lugano'nun Drogba ile birebir oynadığı Şampiyonlar Ligi maçından sonraki lig maçında yaşadığı adele sakatlığının şans olmadığı kanaatindeyim. Maç boyu yıpranan Lugano'nun adeleleri 3 gün sonra iflas etmişti. İşte bu Drogba Servet ile karşılaştıktan sonra 'İngiltere'de bile bu kadar güçlü bir defans oyuncusu görmedim' diyor ve ona 'şeytani' yakıştırmasını yapıyor. İşte Servet'in gösterdiği gelişime en önemli örneklerden birisidir. Yıllardır Sheva ile anılan bir oyuncunun Drogba da dahil olmak üzere en büyük imtihanı olan(bence) Dzeko eşleşmesinde de ayakta kalmayı başaran taraftı.


Bana kalırsa böyle bir teklif varsa,gerçekten anında satılmalı.. Servet için böyle bir teklif bir daha bulamayız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder